Jdi na obsah Jdi na menu

Jak si oživit outfit?

Čauky!! :))

Dnešní článek bude o různýc dopňcích, kterými můžete oživit jinak třeba nudný outfit. A nebo takové věcičky můžete použít v případě, kdy prostě chcete být zajímavější. Pojďme na to! :))

Btw: Nebude toho moc jako v ostatních článcích, spíš víc kecání :DD

 

Chystáte se ven a najednou jste zjistili,že vypadáte jak pohřebák nebo šedá myška? Ouvej, to je zlé. Občas se stane,že prostě nemáte už ani čas se převléknout. Jednoduché řešení je pestrobarevná kabelka, který dodá vašemu outfitu trošku šťávy. Jo, budete přitahovat hodně pozornosti, ale lepší, než aby si vás nikdo nevšiml ne? :D 

Nedávno jsem se dočetla, že se do módy opět dostávají takové ty "plastově" vypdající kabelky. ( co já vím jestli jsou fakt z plastu nebo gumy :DD ) Je to taková ta móda, která se vrátila z XX.let ( jestli 90. nebo 80.léta, to jsem fakt zapomněla :( ) furla-kabelky-jaro-leto-2011-0.jpg

Pokud ale chcete vypadat spíše elegantně, hodí se k černému nebo šedému oblečení třeba decentní kabelka se vzorem tygra nebo leoparda nebo co to je za šelmu :33 Lehce to oživí, a nebude to přitahovat pozornost jako kabelky výše ;)

img_2175.jpg

Samozřejmě můžete použít i kožené kabelky v různých pestrých i nepestrých barvách, kabelky s různými vzory atd. ale toho je moc. Prostě když je nouze, kabelka je řešení ;)

 

Dále můžete svůj outfit oživit šátkama a šálama ( pro nepříznivé jarní počasí jako stvořené ). Můžete je nosit ke všemu a jsou ve spoustě barev :33

 

tumblr_mavfot9xqw1rxj0g3o1_500_large.jpg

Ta zelená vypadá božsky :33 ( já žádnou šálu nemám, béééé )

965189_b02.jpg

 Pak jsou teda i ty šátky, které jsou zase praktičtější v létě, třeba navečer ;))) Určitě tím nic nezkazíte, právě naopak ;)

vykupto_satky_04.jpg

satky-mango.jpg

 

Okei. Dále ( a jako poslední v dnešním článku, už semi totiž nechce dál :DD ) jsou to tzv.Beanies. Dostaly se do módy už na podzim a v zimě a teď je ejště stále dobré období pro jejich nošení. Vypadají suprově, moderně a krásně doplní celý váš outfit ;)) 

18328_winterbeanies.jpg

mr-beanie.jpg

Takže to jsou beanies alias kulichy. S bamulkou jsou nej, ale tak, to jsou píš ty zimní,že no :)) 

Pro dnešek je to odemně vše, zrovna už bych měla být někde jinde, takže se mějte fajn a doufám,že se vám dnešní článek líbil ;)

Kika :)**

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nosotrounbesos - No,no

6. 6. 2014 14:25

íbilo se mi všechnontedy popravdě říct potřebovala bych nějaky pořádný letní šátek k oufittu

Ewany3 ewanyblog.estranky.cz - Komentík*

9. 4. 2014 19:02

Nejvíc se mi líbily ty šátky :33 Protože kabelky nosím jen přes rameno a na čepičky už je moc teplo:((-brek- :'D

Butty - Šály

9. 4. 2014 19:01

Jů to jsou hezký šálky. Mám doma jeden velkej sál zelenej a vubec nevím k čemu ho mám nosit a hlavně si v tom případám jak na vodítku. :-D ani se těm psum nedivím že z něm utíkají :-D
Aj ty čepky jsou roztomilý a nejvíc ta s tou sovou nebo či co to je :-D

Ko Ky - Odpověď

9. 4. 2014 18:51

Jsou,protože jsem moc zamilovaná do oblečení různého druhu :) a i jiné věci mě zajímají,takže když mohu mít hodně inspirací,tak to beru všemi deseti:)
to doufám taky:) protože se cvičením skončit nechci,mám ho moc ráda a dost hodně mi pomáhá:)díky za pochvalu,taky mě ta mísa ovoce uchvátila,tak jsem se potřebovala podělit:)

Ko Ky - okomentování

9. 4. 2014 16:58

Ahoj,moc pěkné to máš:) jsem ráda,že sem dáváš takové věci,aspoň se mám kde inspirovat na oblečení :)

Ko Ky - Odpověď

9. 4. 2014 16:58

zkus si je zacvičit:) tě to určitě nakopne:)